Do you dare try?

Do you dare try?

Semen can reduce your wrinkles. When I read this, I was like ?????? and yuck.
But on they other hand, it could be nice to reduce your wrinkles without botox, fillers or surgery, so I kept reading the article on that topic.

Helle Parmo is the woman behind these words:
Semen is full of proteins and when it’s lubricated on your skin, it has the same anti-wrinkle effect that many facial creams advertise about.
That’s to say, semen tightens up your face while it nourishes with zinc, magnesium, calcium and fructose.
She also says if you’re not convinced, then do a mini investigation. Lubricate the man’s semen on your face (I hope she means your boyfriend’s) and let it stay there for 10 minutes; it will feel like a peel-off mask. After the 10 minutes, wash it off with lukewarm water.
The skin feels fresh, flexible and smooth afterward, and she has had compliments regarding the special glow in her cheeks.

This article should have been written by a man, because it must be their dream scenario.
Have given it many thoughts, regarding if I would do it… but no thank you.
I prefer creams, face mist with nice scent and a healthy diet. Instead of semen with a spunky smell.
Can’t help laughing when I imagine semen being sold in small tubes with the slogan “just by your hand”.

Check out the article (sorry it’s in Danish):
http://www.e-pages.dk/metroxpressdk/2938/22

 

Tør du prøve?

Sæd kan formindske dine rynker. Da jeg læste det, tænkte jeg ????? og adddd.
Men på den anden side, det kunne da være fedt at kunne formindske sine rynker uden botox, fillers eller plastikkirurgi. Så jeg blev ved med at læse om emnet.

Helle Parmo er kvinden bag disse ord:
“Sæd er spækket med proteiner, og når det bliver smurt i ansigtet, har det samme antirynkeeffekt, som mange ansigstcremer reklamerer med.
Det vil sige, sæd strammer dit ansigt op, mens det nærer huden med zink, magnesium, calcium og  fruktose”.
Hun siger også, at hvis du ikke er overbevist, så lav en miniundersøgelse.
Smør mandens sæd i ansigtet (jeg håber, hun mener din kærestes) og lad det sidde i 10 minutter, det vil føles som en peel-off-maske. Efter 10 minutter vaskes det af med lunkent vand.
Helle forklarer, at huden efterfølgende vil føles frisk, smidig og glat. Hun havde fået mange kommentarer om, at hun havde fået en hel speciel glød i sine kinder.

Denne artikel skulle næsten være skrevet af en mand, for det må være mandens drømme-scenarie.
Jeg har givet det mange tanker, om det var noget, jeg ville gøre… men nej tak. Foretrækker cremer, face mist med skønne dufte og sund kost. I stedet for sæd med en gusten lugt.

Ligger lidt flad af grin over tanken, at hvis man solgte sæd på små bøtter med sloganet ”lige ved hånden”.

(52 Posts)

3 thoughts on “Do you dare try?

  1. Niklas

    Jeg viste min nuværende eks-kæreste dette blogindlæg for et år siden eller lignende, og overtalte hende for nogle måneder siden til at prøve dette, til min store fornøjelse. Nu ved jeg ikke hvor meget du kender til sæd, men det bliver flydende som vand efter et par minutter, og hun blev nødt til at ligge ned, for at det ikke skulle dryppe af. Du har ret i det du skrev. Det kunne efter et kvarters tid, som du siger, pilles af. Det forsvandt hurtigt efter en tur i håndvasken. Hun syntes selv det føltes meget sjovt i ansigtet efter, og det var som om det ikke rigtig gad vaskes væk. Hun havde overraskende blød hud, i forhold til før. Ved ikke om man får det af normale ansigtsmasker. Nu prøvede hun kun 2 gange, men det kunne være meget sjovt at se om det rent faktisk kunne erstatte ansigtsmasker osv. Ikke fordi jeg har forstand på det. Vi har aldrig rigtig fortalt det til nogen (Hey, prøv at kom din kæreste i ansigtet, det er en god ansigtsmaske – lyder ikke så godt, vel?), men tænkte jeg alligevel ville dele min erfaring med det, siden det var her jeg hørte om det først. Tror hun ville anbefale det, og tror ikke din kæreste, hvis du har sådan en, ville tænke 2 gange over det.

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *