Goodbye moustache!

Goodbye moustache!

It’s no secret, I remove the hair on my upper lip! I’m lucky that I have light hair, but personally I don’t want to see it. Most of my girlfriends find me a little crazy, but I feel better when it’s gone. Must admit, I also remove a little bit on and under my chin. Guess I’m a little fanatic, but why not do that too when I’m already started?
I have tried wax strips, hair removal cream, treating, sugaring wax and when I was in the 8th Grade I tried a shaver. That was a big mistake and only happened ONCE.
I’ve got the best result with sugaring and treating. Treating is very painful, so now I only use sugaring.
And what is sugaring? As the word suggests, it’s wax made from sugar.
The advantages are it’s less painful and you can wash off the wax with warm water. It makes it all a bit easier.
It was a beautician who introduced me to the product and I got so fond of it. Just thought it was a little expensive to pay DKK 100,- (about USD 17,-) to get the hair removed from your upper lip.
So I googled it and found out that you could make it yourself. Wow, I had to try. I tried and I failed. So googled again and found a supplier for the fantastic wax and for a fantastic price. DKK 39,- for 270 grams plus shipment = I’m saving money!
So now I can take care of “my moustache” on my own and I’m getting better and better at using and controlling the wax. In the beginning, you need to try it and find out how to use it the best. Can only recommend trying it.

Advice: It says that you have to heat up the wax in a water bath, but you can easily use the microwave.
If you have difficulties getting wax off your skin, use a slip with already “used” wax on. Place the old on the new and you can peel it off.
Do watch out not to get burned by the wax! (Read grooming dislike and see what happened to me).
I do tend to get red when I remove the hair. But the redness decreases after half an hour.
If you have sensitive skin, be careful using wax.

Where to buy in Denmark via e-bay:  http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=sugr+wax&_sacat=0 

 

Camsakizi DE-t

 

Farvel overskæg!

Det er ikke nogen hemmelighed, jeg fjerner hår på overlæben! Jeg er så heldig, at det er lyse hår, men personligt gider jeg ikke kigge på dem. De fleste af mine veninder synes, jeg skør, men jeg har det bedst, når hårene er væk. Må også indrømme, at jeg fjerner lidt på hagen og under hagen. Der er jeg nok blevet lidt fanatisk, men hvorfor ikke gøre det, når jeg allerede står der og er i gang.
Jeg har prøvet med voksstrips, hårfjerningscreme, tråd, sugaring voks, og da jeg gik i 8. klasse kom jeg til at fjerne det med en skraber. En stor fejl og det skete dog kun EN gang.
Det bedste resultat har været med sugaring & tråd. Da løsningen med tråd gør pænt ondt, benytter jeg nu kun sugaring voks.
Og hvad er sugaring voks? Ja, det siger faktisk lidt sig selv, en voks der er lavet på sukker.
Fordelen ved den er, at det mærkeligt nok gør mindre ondt, og du kan vaske voksen af, med varmt vand. Det gør det hele meget nemmere.
Det var en kosmetolog, der introducerede mig for dette, og jeg blev også glad for det. Syntes bare det var for dyrt, at det kostede 100 kroner. for at få fjernet hår på overlæben.
Så ved hjælp af Google, fandt jeg ud af, at man kunne lave det selv. Wauw, det måtte jeg prøve. Jeg prøvede, og jeg fejlede.
Ind på Google igen og jeg fandt en leverandør af det geniale voks til en genial pris. DKK 39 kroner for 270 gram og plus forsendelsen = jeg sparer penge.
Så nu klarer jeg det selv, og jeg bliver bedre og bedre til det. I starten skal man lige prøve det af og finde ud af, hvordan man gør det bedst. Men jeg kan kun anbefale det.

Tips: På bøtten står der, at man skal opvarme voksen i et vandbad, men du kan sagtens bruge en mikrobølgeovn.
Hvis du har problemer med at få et stykke at voksen af, så bare brug et stykke af voks-slippen, hvor der allerede sidder et stykke afrevet voks på. Placer det gamle på det nye, og det vil ryge af.
Pas på ikke at brænde dig på voksen! (Se grooming dislike og hvor galt det gik for mig på et tidspunkt).
Jeg bliver rød, hvor jeg fjerner hårene, men det aftager i løbet af en halv time.
Hvis du har meget sart hud, så pas på med brugen af voks.

Hvor man kan købe det i Danmark via e-bay: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=sugr+wax&_sacat=0

(52 Posts)

One thought on “Goodbye moustache!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *